Köszöntünk az oldalunkon!

Hornyák István grafikus vagyok. Mióta az eszemet tudom ceruza van a kezemben. 🙂 Szeretek rajzolni, alkotni. Szeretek másoknak örömet szerezni az alkotásaimmal. Ezt az oldalt feleségemmel Gyarmati Eszterrel együtt álmodtuk meg. Szeretünk mindent ami szép, ami különleges, ami egy kicsit is más, mint a megszokott hétköznapi. Nagyon szeretjük a régi hagyományos értékeket, motívumokat, a szép formákat, a színeket, a természetet, a járműveket, a csillagokat… Szeretünk alkotni legyen szó rajzolásról, barkácsolásról, fotózásról vagy bármi más kreatív elfoglaltságról. 

Cethalbogyó logó-t ezt a kis vidám kicsi bálnát mi keltettük életre, úgy 2010 tájékán. Ő azóta hol felbukkant, hol alámerült, de az életünk részét képezi azóta is. Ő egy olyan kis lény, aki ebben a mai számunkra talán kicsit gyors és sok nehézséggel tarkított világban is mindig vidám, mindig nyugodt, és aki mindig mosolyt tud csalni az arcunkra.

Reméljük ezután Cethalbogyó logó nem csak nekünk hanem Nektek is mosolyt csal majd az arcotokra!

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy grafikáink miként szerezhetnék a legnagyobb Örömöt számotokra. Így jött a pólóbolt ötlete. Először saját gépek beszerzésén gondolkodtunk, de tőkehiány és főként időhiány miatt ezt végül elvetettük. (Legalábbis jegeltük… 🙂 ) Ezért úgy döntöttünk csatlakoztunk a Pólómánia partnerprogramjához. Azaz a mintákat továbbiakban is mi tervezzük, de a kivitelezést, azaz a nyomtatást, szállítást inkább a profi partnercégünkre bízzuk. Így tudjuk garantálni a különleges egyedi megjelenést és az elérhető legjobb minőséget.

Olyan termékeket álmodtunk meg, amelyek, nem feltétlenül tömegtermékek, hanem számunkra fontos értéket képviselnek, szépek és egyediek. Nem célunk a tömegigény kiszolgálása, és az aktuális trendi divathullámok követése. Sokkal inkább szeretnénk átadni az alkotás örömét, szeretnénk valami maradandót, valami számunkra értékeset átadni Nektek.

A boltban a partnercégünknek köszönhetően több mint 50 fajta termék közül tudtok válogatni. A klasszikus uniszex pólón kívül, többek között kapucnis pulcsik, női pólók, trikók, gyerek pólók, gyerek pulcsik, táskák bögrék és egyéb kiegészítők közül válogathattok.

Reméljük elnyeri tetszésedet, és megtalálod azt amit keresel!

Ha tetszenek a grafikáink akkor érdemes többször meglátogatnod az oldalunkat, vagy kövess minket a közösségi média oldalunkon, hiszen az alkotás örök, így folyamatosan bővítjük kínálatunkat.