Gyerek póló MI 24 helikopter mintával
  • Kisfelújítók képregény 1.rész
    Itt olvashatjátok el a legújabb képregényeinket a Kisfelújítók sorozatból.
  • Bzmot motorvonat grafika
    Elkészült a legújabb vonat mintánk a Bzmot dízelmotorvonat grafika. Ez a kis motorvonat mindenképpen jelentős szerepet játszott a magyar vasúti mellékvonalakon, de a mai napig is találkozhatunk vele kis hazánkban. Ismertebb becenevei: Bézé, Piroska, Bizmot. Ajánljuk minden vasút barát figyelmébe a Bzmot motrvonat grafikánkat.
  • V46 „Szöcske” mozdony mintás pólók és ajándékok
    Sziasztok! Pólóboltunkban már elérhetőek a V46 „Szöcske” villamostolatómozdony mintás pólók és kiegészítők! https://cethalbogyo.polomania.hu/termekek/kereses/v46/ Tedd színesebbekké a hétköznapokat! Szerezz örömet vasút barát, mozdony rajongó, vagy mozdonyvezető ismerősödet egy nem hétköznapi mégis praktikus vonatos ajándékkal! Remek meglepetés lehet karácsonyra, születésnapra, vagy bármely ünnepre. Válogass egy V46 mozdony mintás pólók, pulcsik, bögrék és egyéb kiegészítők között! További mozdony mintáinkat megtalálhatod a weboldalonkon! https://cethalbogyo.hu/…/jarmu…/vonat-es-mozdony-mintak/ További Szép Napot! Cethalbogyó
  • V46 „Szöcske” villamos mozdony grafika
    Kedves Vasút barátok! Végre összeállt a NAGY CSAPAT! Elkészült a V46 villamos tolatómozdony mintánk is! https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCethalbogyo%2Fposts%2Fpfbid0eiGrsAPcpu3rkbWffMkaB1B849RVmcJXFTxpEDCMa2uPhPykSfDBmvaYKz2bPptHl&show_text=true&width=500 Így a pólóboltunkban már megtalálhatjátok az összes jelentősebb hazai gyártású villamosmozdonyt. Tedd színesebbekké a hétköznapokat egy különleges mégis praktikus ruhadarabbal, vagy vonatos ajándékkal! Válogass a V41 „Kisleó”, V43 „Szili”, V46 „Szöcske” vagy a V63 „Gigant” mozdony mintás pólók, pulcsik, bögrék és egyéb kiegészítők között!
  • V63 villamos mozdony mintás pólók és ajándékok
    Sziasztok!🥰 Webáruházunkban már elérhetőek a V63 „Gigant” mozdony mintás pólók, pulcsik, bögrék és ajándékok. https://cethalbogyo.polomania.hu/termekek/kereses/v63/ Ajánljuk minden vasút barát figyelmébe! Remek ajándék lehet mozdonyvezető, vagy vasút rajongó ismerősödnek karácsonyra születésnapra vagy csak úgy! Tedd színesebbekké a hétköznapokat egy mozdony mintás pólóval vagy kiegészítővel! További vonat és mozdony mintás termékeinkért keresd fel webáruházunkat: https://cethalbogyo.polomania.hu/…/mozdonyok_es_vonatok A grafikákat mi alkottuk meg, a pólók nyomtatását és szállítását pedig profi partnercégünk végzi. Így tudjuk garantálni Nektek a piacon elérhető lehető legjobb minőséget és a különleges megjelenést! Gyors szállítás Minőségi termékek Budapesten személyesen ingyenes átvételi lehetőség Ha tetszenek a grafikáink, akkor kövess minket, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról! https://www.facebook.com/Cethalbogyo Cethalbogyó Póló és Ajándék További szép napot!
  • V63 villamos mozdony grafika
    Vasút rajongók figyelem! Elkészült a legújabb pólómintánk, ami nem más mint a legnagyobb teljesítményű magyar gyártású villamosmozdony a V63-as, becenevén „Gigant”. Ajánljuk minden vasút barát figyelmébe!
  • Sárkány mintás pólók és ajándékok
    A SÁRKÁNY mintás pólók, pulcsik, bögrék, táskák és egyéb sárkány mintás ajándékok már elérhetőek a webáruházunkban! Ajánljuk minden sárkánybarát, népmese kedvelő, vagy fantasy rajongó figyelmébe! Tedd színesebbekké a hétköznapokat, válogass a sárkány mintás termékeink közül, vagy lepd meg sárkány kedvelő ismerősödet egy igazán különleges mégis praktikus ajándékkal. Remek ajándék lehet karácsonyra, születésnapra, vagy csak úgy! Egy kis ízelítő a sárkány mintás termék kínálatunkból: További SÁRKÁNY mintás termékekért kattits ide: Eszterce PólóKuckó Ha tetszenek a grafikáink akkor kövess minket, vagy ha gondolod oszd meg barátaiddal az oldalunkat, hogy ők is értesülhessenek az újdonságaikról! Eszterce PólóKuckó További Szép Napot!
  • Sárkány grafika
    Szeretném bemutatni Nektek az egyik fantázia és mese mintánkat, a háromfejű tűzokádó SÁRKÁNYT! Ajánljuk minden sárkány barát, népmese kedvelő, vagy fantasy rajongó figyelmébe ezt a varázslatos állatot! https://polokucko.polomania.hu/…/ker…/s%C3%A1rk%C3%A1ny/ Ez a mitikus lény legendák és mesék gyakori szereplője. A magyar népmesékben nagyon gyakran jelennek meg a sárkányok, mint a hős ellensége. Általában több fejük van és tüzet vagy legalábbis füstöt fújnak a szájukon. Nem ritka, hogy ezekben a mesékben konkrét emberi tulajdonságokkal vannak felruházva. De nem csak a magyar mondavilágban és mesékben találkozhatunk sárkányokkal, hanem szinte az egész világ legendáiban és mítoszaiban ott vannak. Manapság pedig a fantasy műfaj terjedésének hála a sárkányok nagyon népszerűek lettek. Ha Neked is tetszik a grafikánk, akkor kövess minket hogy elsőként értesülhess a legújabb mintáinkról! Eszterce PólóKuckó
  • Ikarus 266 mintás pólók és ajándékok
    Sziasztok! Pólóboltunkban már megtaláljátok az Ikarus 266 busz mintás pólókat és praktikus kiegészítőket. Lepd meg …
  • Ikarus 266 grafika
    Sziasztok! Elkészült legújabb pólómintánk az Ikarus 266 távolsági busz! Ajánljuk mindenkinek, akik szeretik a magyar …
  • Ka-26 helikopter grafika
    Elkészült legújabb pólómintánk a Kamov KA-26 permetező helikopter! Ajánljuk mindenkinek ezt a legendás légi járművet, akik szeretik a repülést, a helikoptereket, vagy mezőgazdasági gépeket.
  • Ipari csuklós villamos mintás pólók és ajándékok
    Sziasztok! Jó hírünk van a villamos rajongóknak! Pólóboltunkban már elérhetőek az Ipari csuklós villamos mintás pólók és ajándékok! Lepd meg magadat, vagy villamos vagy tömegközlekedés rajongó ismerősödet egy különleges, egyedi magyar villamos grafikával díszített pólóval, bögrével, táskával, vagy egyéb kiegészítővel. Remek ajándék lehet karácsonyra, születésnapra vagy csak úgy, villamosvezető, jármű rajongó ismerősödnek is egy magyar villamos mintás póló vagy praktikus kiegészítő! Bővebben a mintáról itt olvashatsz: Új Minták! Tedd színesebbekké a hétköznapokat Cethalbogyóval Te is! Egy kis ízelítő kínálatunkból: Az oldalunkon található minden grafikát, pólómintát, rajzot mi (bővebben: RÓLUNK) alkottuk meg, viszont a webáruházunkban található termékek gyártását, szállítását profi partnercégünkre a Pólómánia csapatára bíztuk, így tudjuk Nektek garantálni a különleges, egyedi megjelenést és a piacon elérhető lehető legjobb minőséget. A Cethalbogyó Póló és Ajándék pólóboltunkban a partnercégünknek köszönhetően több mint 50 fajta termék közül tudtok válogatni. A klasszikus uniszex pólón kívül, többek között kapucnis pulcsik, női pólók, trikók, gyerek pólók, gyerek pulcsik, táskák bögrék és egyéb kiegészítők közül válogathattok. Reméljük elnyeri tetszésedet, és megtalálod azt amit keresel! Ha tetszenek a grafikáink akkor érdemes többször meglátogatnod az oldalunkat, vagy kövess minket a közösségi média oldalunkon, hiszen az alkotás örök, így folyamatosan bővítjük kínálatunkat.
  • Ipari csuklós villamos rajz
    Sziasztok! Ez a hét se múlt el alkotás nélkül. Elkészült legújabb grafikánk a Ganz ipari csuklós villamos. A szakzsargonban ICS-nek, vagy csatolt üzemben Góliátnak is nevezik ezt a magyar villamost. Ezeket a villamosokat a Ganz gyártotta az 1960-70-es években és kifejezetten Budapesti viszonyokra tervezték. Annak ellenére, hogy már nem fiatal járművek mégis napjainkban is jelentős szerepet töltenek be a magyar főváros közösségi közlekedésében. Manapság napi szinten találkozhatunk vele a 2-es, a 41-es, a 47-es a 48-as, és a 49-es vonalain is. Úgy gondoljuk, az ipari csuklós villamos mindenképpen a legismertebb budapesti villamosok egyike. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a fővárosi tömegközlekedés kötöttpályás járműveit. A grafikát készítette: Hornyák István A többi villamosról készült rajzainkat, grafikáinkat itt találjátok: Villamos minták További JÁRMŰ mintáinkat itt találod: JÁRMŰVEK A Cethalbogyó Póló és Ajándék webáruházunkban már elérhetőek az Ipari csuklós villamos mintás pólók, bögrék, pulcsik és egyéb villamosos kiegészítők, ajándékok. Ha tetszenek a grafikáink érdemes többször visszanézned, hiszen az alkotás örök, így folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Esetleg kövess minket közösségi média oldalainkon, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról. További szép Napot!
  • M44 „Bobó” tolatómozdony mintás pólók és ajándékok
    Sziasztok! Jó hírünk van a vasút rajongóknak! Pólóboltunkban már elérhetőek az M44 „Bobó” tolatómozdony mintás pólók és ajándékok! Lepd meg magadat, vagy vasút, vonat, tömegközlekedés rajongó ismerősödet egy különleges, egyedi magyar „Bobó” mozdony grafikával díszített pólóval, bögrével, táskával, vagy egyéb kiegészítővel. Remek ajándék lehet karácsonyra, születésnapra vagy csak úgy, mozdonyvezető esetleg vasutas ismerősödnek is egy M44 vonatos póló vagy praktikus kiegészítő! Bővebben a mintáról itt olvashatsz: Új Minták! Tedd színesebbekké a hétköznapokat Cethalbogyóval Te is!
  • M44 „Bobó” tolatómozdony rajz
    Elkészült legújabb pólómintánk az M44 sorozatú tolatómozdony, becenevén „Bobó”. Becenevét a Bo’Bo’ tengelyelrendezéséről kapta. Ez a mozdony a MÁV legnagyobb példányszámú Bo’Bo’ tengely elrendezésű tolatómozdonya. Gyártója a MÁVAG valamint a Ganz-MÁVAG. Szerintünk bátran ki lehet jelenteni, hogy ez az egyszerű kinézetű, mégis robosztus szerkezetű, megbízható mozdony a magyar vasúti járműgyártás egyik nagy sikere. Magyarországon az 1950-es évek végén állították szolgálatba az első ilyen típusú mozdonyt, de még a mai napig is a MÁV vonalai mellett a GYSEV, a HÉV és több külföldi vasút társaságnál is napi szinten teljesítenek szolgálatot. Ez a mozdony mai napig hirdeti az egykori magyar vasúti járműgyártás hírnevét, ezért mindenképpen helyet érdemel Ő is a klasszikus magyar mozdonyok között. A grafikát készítette: Hornyák István A többi mozdonyokról és vonatokról készült rajzainkat, grafikáinkat itt találjátok: VONAT és MOZDONY minták Ajánljuk minden vasút barát figyelmébe ezt a különleges kinézetű mozdonyt! Tedd színesebbekké a hétköznapokat! További JÁRMŰ mintáinkat itt találod: JÁRMŰVEK További vonatos mintákért keresd fel webáruházunkat: Cethalbogyó Póló és Ajándék Ha tetszenek a grafikáink érdemes többször visszanézned, hiszen az alkotás örök, így folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Vagy kövess minket közösségi média oldalainkon, hogy elsőként értesülhess az újdonságokról.
  • V43 „Szili” mozdony mintás pólók és ajándékok
    Pólóboltunkban már megtaláljátok az új kék-sárga és szürke színű V43 „Szili” mozdony mintás pólókat és ajándékokat! Nagyszerű meglepetés lehet vasút barát ismerősödnek karácsonyra, születésnapra vagy csak úgy! Tedd színesebbekké a hétköznapokat! Válogass a V43 mozdony mintás pólók, pulcsik, bögrék, táskák és egyéb praktikus ajándékok, kiegészítők között! További vonatos mintáinkért keresd fel webáruházunkat:  Cethalbogyó Póló és Ajándék Egy kis ízelítő V43 mozdony mintás kínálatunkból:
  • V43 „Szili” mozdony grafika
    Sziasztok! A V43-as mozdony pólómintánk egy kicsit megújult. 🖌🥰🚂 Így már nemcsak zöld-sárga, hanem kék-sárga festéssel is elérhető a „Szili” mozdony. Továbbá készült belőle egy szürke változat is.
  • Ajándékötletek Nagymamádnak!
    Nagymamádnak keresel Anyák Napjára, Karácsonyra, Születésnapjára egy nem hétköznapi, mégis praktikus ajándékot? Tedd különlegessé az ünnepet! Mond el neki, hogy mennyire sokat jelent számodra/számotokra! Nézz körül a VIRÁGMINTÁK között és válassz egy igazán különleges régi magyar motívumokkal díszített praktikus meglepetést Mamádnak. Lepd meg Nagymamádat egy Mama, vagy A legjobb Mama a Világon feliratos pólóval, amit akár hétköznapokon is tud hordani, vagy ha szeret sütni főzni akkor remek választás lehet egy virágmintás kötény is. A bevásárlásoknál pedig jól jöhet neki egy különleges vászontáska is. A WEBÁRUHÁZBAN főként kalocsai és más magyar népi virág motívumokkal díszített pólók, pulcsik, bögrék, kötények, és egyéb kiegészítők közül válogathatsz. Részletekért kérlek keresd fel pólóboltunkat.
  • V41 „Kisleó” mozdony grafika
    Sziasztok! Egy kisebb felújítás után újra elérhető egy régi mintánk a V41 villamosmozdony, becenevén „Kisleó”.
  • M41 „Csörgő” mozdony mintás pólók és ajándékok!
    Webáruházunkban már elérhetőek az M41 „Csörgő” dízelmozdony mintás termékek. Tedd színesebbekké a hétköznapokat! Lepd meg magadat, vagy vasút rajongó ismerősödet egy nem hétköznapi Csörgő mozdony mintás pólóval, pulcsival, bögrével, vagy egyéb praktikus ajándékkal. Születésnapra, karácsonyra vagy egyéb ünnepre remek ajándék a vonatot, mozdonyt, vasutat kedvelőknek.
  • Csuklós trolibusz mintás pólók és ajándékok!
    Sziasztok! Webáruházunkban már elérhetőek a Csuklós trolibusz mintás termékek!
  • Kisföldalatti mintás pólók és ajándékok!
    Webáruházunkban már elérhetőek a Kisföldalatti mintás termékek!
  • Csuklós trolibusz grafika
    Elkészült legújabb pólómintánk az Ikarus 280T típusú csuklós trolibusz.
  • HÉV mintás pólók és ajándékok!
    Webáruházunkban már elérhetőek a HÉV mintás termékek! Ha egy praktikus mégis különleges ajándékot keresel HÉV rajongó ismerősödnek, vagy csak magadat szeretnéd meglepni egy nem hétköznapi járműves pólóval, akkor néz körül nálunk.
  • HÉV grafika
    Sziasztok! Legújabb grafikánkat a HÉV-et szeretném bemutatni.
  • Kisföldalatti grafika
    Legújabb pólómintánk a Kisföldalatti.
  • Vadászrepülő grafika
    Szeretném figyelmetekbe ajánlani legújabb grafikánkat ami nem más mint egy új generációs vadászrepülőgép. Talán ez a legelterjedtebb típus a mai katonai repülésben. Remélem mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a modern repülés ezen jelképét.
  • Karácsonyi ajándékötletek vasútrajongóknak
    Sziasztok! Lassan közeleg a Karácsony! Ajándékot keresel vasútbarát ismerősödnek? Szeretnéd meglepni egy igazán különleges mégis …
  • UV villamos mintás pólók és ajándékok
    A Cethalbogyó Póló és Ajándék webáruházban már elérhetőek az UV villamos mintás termékek. Válogass a villamosos pólók, pulcsik, bögrék és egyéb kiegészítők közül.
  • UV villamos grafika
    Szeretném bemutatni az egyik személyes kedvencemet az UV villamos grafikát. Ki ne ismerné ezt a budapesti tömegközlekedés ezen jelképes alakját.
  • Ajándékok Anyának!
    Anyukádnak keresel Anyák Napjára, Karácsonyra, Születésnapjára egy nem hétköznapi, mégis praktikus ajándékot? Nézz körül a …
  • NOHAB mozdony mintás pólók és ajándékok
    Pólóboltunkban már kaphatóak az M61 NOHAB mozdony mintás pólók, pulcsik, bögrék és egyéb vonatos ajándékok!
  • MI-24 harci helikopter mintás pólók és ajándékok
    Válogass MI-24 harci helikopter mintás pólók, pulcsik, táskák, bögrék és egyéb kiegészítő közül. Lepd meg magadat, vagy ajándékozd meg helikopter rajongó ismerősödet egy különleges ajándékkal.
  • MI-24 helikopter grafika
    Legújabb pólómintánk a MI-24 helikopter….
  • MTZ traktor mintás pólók és ajándékok
    A Cethalbogyó Póló és Ajándék webáruházban már elérhetőek az MTZ traktor mintás pólók és ajándékok.
  • MTZ traktor grafika
    Legújabb mintánk a gyerekek egyik nagy kedvence, a szántóföldek egyik klasszikus nélkülözhetetlen járgánya az MTZ traktor!
  • NOHAB mozdony grafika
    Válogass NOHAB mozdony mintás pólók, pulcsik, táskák, bögrék és egyéb kiegészítők közül. Lepd meg magadat, vagy ajándékozd meg vonat rajongó ismerősödet egy különleges mégis praktikus vonatos ajándékkal.


ajándékötlet Ajándékötlet Anyának Anyák napja Bobó mozdony busz busz grafika buszos ajándék buszos pólóminta busz rajz bzmot csuklós villamos gigant grafika helikopteres ajándék helikopter grafika helikopter pólóminta ikarus ikarus 266 M44 MI-24 helikopter mozdony grafika MTZ traktor rajz sárkány sárkány grafika sárkány minta sárkányos ajándék sárkány póló sárkány rajz traktoros ajándék traktoros póló traktor pólóminta UV villamos V43 mozdony v46 v46 mozdony v63 v63 grafika villamos grafika villamosos ajándék villamos pólóminta vonatos ajándék vonatos bögre vonat pólóminta vonat rajz

[instagram-feed]